Dekorera ditt hem med stil

Att ha ett fint och personligt hem är det många som strävar efter. Det finns många bra tips för att du ska få ett hemtrevligt och tilltalande hem. När du har hittat möblerna du vill ha, installerat belysningen och fått både gardiner och mattor på plats är det dags att addera inredningsdetaljerna. Det är detaljerna som verkligen kommer att sätta stilen på ditt hem. Att använda dig av posters och tavlor är ett väldigt enkelt och billigt sätt att få en personlig prägel på inredningen. Posters och tavlor kan vara det du behöver för att lyfta helheten i ett rum till nya höjder. Hos Gallerix kan du hitta mängder med olika posters och tavlor. Det finns något för alla smaker, du kan förutom en mängd olika motiv hitta bland annat hitta födelsetavlor och kartor.

Bygga en personlig tavelvägg

Du kan inreda på olika sätt med posters och tavlor. Ett smart stylingtips är att göra en tavelvägg. Det är ett väldigt enkelt sätt att lyfta ett helt rum. En tavelvägg kan både vara stor och liten, allt beror på rummet och ytan, men en tavelvägg skapar helt klart liv på väggarna. En annan fördel är att du verkligen kan skapa en personlig mix av motiv. En tråkig väggyta blir helt plötsligt en personlig och vacker konstsamling. Om du gör en tavelvägg kan du välja att ha ett gemensamt tema för alla bilder, exempelvis naturen, abstrakt eller minimalistiskt.

Tänk utanför boxen

En poster eller en tavla behöver inte alltid hängas upp på väggen. Det kan vara lika snyggt att ställa en tavelram med en snygg poster på byrån, lutandes mot en vägg intill ett fönster eller ställa en jättestor tavla på golvet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

daynight