Inred personligt med konst

Ett hem är mycket mera än bara tak över huvudet – här ska du och din familj trivas och ha det bra. Att inreda är att skapa en plats som du kan längta till och som verkligen är du. När du inreder ska du alltid utgå från din egen personlighet och vad du gillar, inte minst när det kommer till vad du väljer att hänga upp på väggarna. Varför inte skapa konsten själv?

Gör din egen konst

Du tänker kanske att konst alltid måste skapas av professionella konstnärer och formgivare? Varför inte måla själv, bygga ett kollage av barnens alster och sätta upp i vackra ramar eller förstora upp någon av dina egna fotografier till en fototapet? Våga vara kreativ även om det inte alltid blir perfekt vid första försöket. På det här sättet får du unika konstverk hemma som garanterat ingen annan har. Kombinera gärna dina egna alster med få men väl valda originalkonstverk av konstnärer som du verkligen älskar!

Vägra följa trenderna

Visst är det frestande att sätta upp den där grafiska postern som alla verkar ha just nu och som syns på var och varannan Instagram? Tänk om! Genom att våga gå mot strömmen och hitta dina egna konstnärliga uttryck skapar du en helt egen personlig stil och ditt hem blir både mysigare och mer “du”. Dessutom kommer du, när du hittat det som du verkligen gillar, oberoende av om det är trendigt eller inte, kunna skapa en mer tidlös interiör som inte påverkas av modets svängningar.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

daynight