Styla och inred rätt!

Hur vore det att bo i ett, av kanske många, av dina drömmars hus? I huset där allt är perfekt! Allt i från infarten, till köket, till badrummet! Såväl när det kommer till golvet som när det koller till möblemang. Hur vore det om jag sa att det var möjligt? Låt mig presentera de bästa tipsen för att lyckas med inredningen i ditt hem. Här listar jag de tre viktigaste sakerna du först och främst bör tänka på när du inreder ditt hem.

Ljuset

Vad vore livet utan ljus? Ljus har en viktig del, inte bara i våra hem, men också i våra liv. När du ser ett hus, redan från infarten, syns det där om det finns liv och värme. Hur belyser du din trädgård? Hur belyser du din dörr? Det finns mycket att jobba med och bara din fantasi sätter stopp. Ett annat viktigt ljus att att ha i åtanke är dagsljuset, och varifrån kommer det? Utifrån givetvis! Och hur kommer det in i huset? Genom fönstren givetvis! Hur mår dina fönster? Och kanske en än viktigare fråga; hur mår du av dina fönster? Ger de dig det ljus du behöver och förtjänar? För att hitta de mest optimala fönstren för ditt hem och dina behov se mer här.

Möblerna

Här säger alla olika, eftersom att smakerna ju är delade.Vissa säger att du måste hålla dig till en och samma tidsera när det kommer till möblering. ”Inga 70-tals fynd bland moderna grejer!” Jag säger: välj och vraka, liksom ta det bästa från alla åldrar. Det kan ju bli världens bästa kombination. Se till att hålla färgnyanser och former faller sig vänliga för ögat att se på. Det ska vara behagligt att se på och absolut viktigast, behagligt att stanna i.

Helheten

Detaljer i all ära! Men självklart kan man inte stirra sig blind på dem och bara fokusera där. Beroende på hur man själv vill ha det måste man se till att allt stämmer ihop med den stora helhetsbilden. Helhetskänslan som man söker, hur är den? Stämmer den överens med hur det faktiskt ser ut? Prova dig fram och experimentera! Bara fantasin sätter stopp – som kanske är det viktigaste att komma ihåg!

Förhoppningsvis var detta till lite hjälp på traven. Kom ihåg att alla tycker vi olika, men är det någonting jag verkligen skulle satsa på är det ljuskällor. Få dit de där fönstren du kikat på så länge. För jag lovar – ingen möbel eller färg ser bra ut i ett mörkt och dunkelt rum. Kanske en extra lampa här och där, men ingen lampa ersätter dagsljusets makalösa egenskaper. Hur ser fönstren ut i ditt drömhus? Kanske finns de till ett bra pris, ett klick bort? Vad väntar du på?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

daynight