Starta renoveringen med nya golv

Ibland är det dags för en helrenovering av hemmet eller i alla fall vissa rum. En hel del kan göras med enkla medel genom att byta ut vissa detaljer, men vill du genomföra en större förändring är renovering av golv något som kommer fräscha upp rummet till helt nya höjder.

Låt proffsen hjälpa dig

Det finns två vägar att gå när du beslutat dig för att göra något åt dina golv. Antingen byter du ut dem helt och hållet eller så renoverar du dem enbart genom slipning och med en ytbehandling. Att byta ut golven är såklart ett mycket större jobb, men ibland kan det behövas om de blivit alldeles för slitna och skadade under årens lopp. Är slitaget inte riktigt så illa kan de slipas och ytbehandlas, vilket är ett enklare jobb men som ändå kommer ge golven ett ordentligt lyft. Bor du i Stockholm eller Uppsala kan du med fördel vända dig till K3 Golv på https://www.k3golv.se för att få professionell hjälp. Med deras erfarenhet får du ett hantverksmässigt utförande på golvrenoveringen och du som kund är i trygga händer. Är du inte van vid att ta hand om golv kan de också hjälpa dig i beslutet om golvet behöver bytas ut eller om det klarar sig med en slipning.

Förverkliga din vision

Att få hjälp med en golvrenovering är ovärderligt om du inte är en duktig hantverkare själv. Medan erfarna hantverkare tar hand om byte alternativt slipning kan du fokusera på resten av rummet och hur du vill ha inredningen. Den ytbehandling du väljer för golvet kommer bland annat påverka dess utseende, så ta med det i beräkningen när du planerar för resten av rummet. Vilka färger vill du ska vara genomgående i textilier, på väggarna, i detaljerna? Vilka färger och mönster vill du ska bryta av och ge highlights till rummet? Vill du ha det pråligt och ombonat eller minimalistiskt och sparsmakat när det kommer till inredningen? Det är många frågor att besvara så det bästa är att sätta dig ner och noggrant skapa din vision. Tänk på din budget och vilka förändringar du kan göra själv på ett enkelt sätt. Behöver du ta professionell hjälp för något mer än golven? Se till att leta inspiration på alla möjliga och omöjliga ställen och låt din fantasi och kreativitet flöda. Ihop med dina nya golv har du snart förverkligat din dröm om ett helt nytt rum.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

daynight