Inred din trädgård – bästa tipsen!

Det finns mängder av olika hemsidor på nätet som tipsar om hur du ska lyckas med din inredning i hemmet, men det är inte lika många som pratar om hur man ska inreda sin trädgård. Idag är det minst lika vanligt att vilja ha det fint utomhus som att vilja ha det snyggt inomhus. Om du har blivit berikad med en tomt eller trädgård är det viktigt att du tar vara på detta.

Hur ska man då göra för att inreda sin trädgård på ett snyggt sätt? Det är trots allt svårare att inreda utomhus än vad det är inomhus. I din trädgård kommer du att behöva ta hänsyn till andra aspekter. Du kan t.ex. inte ha stoppade möbler ute året om, eftersom dessa kommer förstöras av regn och snö. Du måste även se till att den belysning som du använder dig av är lämpad för ändamålet. På internet kan du hitta riktigt snygg utomhusbelysning som passar för alla tillfällen.

Inredningstipsen till din trädgård

Vi vill att din trädgård ska bli riktigt snygg, samtidigt som den är mysig. Du ska längta ut till trädgården och långa sommarnätter, istället för att längta in till soffan och tv:n. Här nedan hittar du därför våra absolut bästa tips på hur du skapar en stilren och unik trädgård som ingen annan har.

1. Möbler

Med ett par riktigt bra och högkvalitativa möbler kan du och dina gäster sitta bekvämt i din trädgård, men du behöver inte alltid ha möbler för att lyckas med detta. Ibland kan det räcka gott och väl med att placera några snygga sittdynor på marken istället och slänga över några fina filtar.

2. Glöm inte träden

Träd är utmärkta att använda sig av för att fylla din trädgård med dekorationer. Se till att du använder dig av dessa och häng upp vacker belysning, drömfångare, och vimplar. Ett par nakna glödlampor kan göra betydligt mer än du tror.

3. Skapa en sänghimmel

Visste du att du kan skapa en sänghimmel i din trädgård? Med hjälp av ett skirt tyg kan du skapa en alldeles egen baldakin. Det bästa är om du satsar på metervara. På så sätt kan du själv bestämma hur långt den ska gå.

4. Risbollar

Risbollar och rislampor är något som många förknippar med inredning från tidigt 2000-tal, men sanningen är att rislampor är mycket vackra och passar perfekt att ha i trädgården. Fördelen här är att de är billiga och resultatet kommer bli precis lika snyggt oavsett om du väljer att ha en glödlampa i eller inte.

5. En ombonad känsla

Vill du ha en mer ombonad känsla i trädgården? Då kan du satsa på ett par snygga lampskärmar. Mixa och matcha mellan olika lampskärmar och häng upp i sidenband. På second hand butiker kan du hitta riktigt unika och annorlunda skapelser.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

daynight