Bygga och inreda en walk in-closet

Att inreda hemma är något som är både kul och givande. Hur många är vi inte som har drömt om vår alldeles egna walk in-closet? Det bästa är att bygga den själv för att få det precis som du vill ha det. Många tänker sig att det är svårt och krångligt men det behöver det inte vara. Det behöver inte heller vara dyrt. Känner man ändå att man kanske inte har råd kan man kolla upp factoring och se om det kan vara något som passar och underlättar det nya byggandet hemma. Letar man efter inspiration kan man förutom att kolla in de aktiva trenderna, även ta en titt på trender från förr.

Jackets and shirts in brown color wardrobe

Följ dina drömmar och inred som du vill

Några som verkligen har lyckats med att skapa en personlig inredning är grundarna av klädbutiken Soda, Sofia Johansson och Kristoffer Eliasson. De inreder med stilar från alla tider men har hela tiden en personlig touch och använder sig av saker som har ett personligt värde för dom. Detta är det allra bästa tipset om du ska inreda hemma. Leta efter saker som gör dig lycklig, utan att ha för stor fokus på vad som är populärt för stunden. Ska du exempelvis göra en egen walk in-closet hemma så leta efter bra material som du gillar och som kommer att hålla länge. Försök att inte kompromissa med dina drömmar och det du vill ha. Det kommer nämligen att löna sig i längden. Tänk även på att vara kreativ, en walk in-closet behöver inte vara ett separat rum. Du kan istället separera med bokhyllor och gardiner. Bokhyllorna blir då perfekta för klädförvaring och det ser dessutom snyggt och innovativt ut. När det kommer till att inreda hemma så är det bara fantasin som sätter gränser, och eftersom att det är du som ska bo där så spelar andras åsikter ingen roll. Det viktigaste är att du själv trivs.

Bli din egen inredare

Inredning är ett intressant ämne och något som många gärna skulle vilja pröva sin hand på. Det är inte så svårt som många tror och vill man ha tips kan man allt som oftast hitta det man söker på nätet. Det är förvånande hur mycket man klarar av att göra själv utan att anlita hjälp. Gör du jobbet själv behöver du heller inte ha främlingar i ditt hus eller rätta dig efter deras tidsbegränsningar. På det här sättet drar du även ner på kostnaden rejält och kan istället fokusera på att investera i och välja de material och detaljer som du vill ha. Det är även mycket givande att inreda själv och känslan man får när man är klar är oöverträfflig. Vet man inte riktigt vad man ska inkorporera i sin walk in-closet är ett tips att förutom förvaring, fokusera på speglar. Med speglar ser alla utrymmen större ut och gör att det hela känns lyxigt. Har du alltid drömt om din egna walk in-closet så sätt igång redan idag. Du kan komma undan lätt och billigt om du gör jobbet själv, och de pengar du har kan du investera i kvalité hellre än arbetskraft.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

daynight